Aterre Cosmetics

Home / Pages / About Us

Linia Premium de Cosmetice Aterre

Ingredientele 100% naturale bogate in vitamine si minerale intensifica atributele dermatocosmetice de hidratare, catifelare, energizare, hranire, vitalizare.

Intinerirea, stralucirea, detoxifierea si reechilibrarea pielii merg mana in mana cu reducerea stresului sau a anxietatii datorita calitatilor unice ale ingredientelor folosite.

Linia Premium de Cosmetice Aterre contine o gama completa de ingrijire pentru par si una pentru ingrijirea pielii.

Titlul de PREMIUM este acordat atat de ingredientele folosite cat si de echipa de medici / chimisti francezi si greci, care a dezvoltat retetele si a preparat produsele. Echipa are o experienta de peste 27 de ani, fiind recunoscuta si apreciata international.

Neurocosmetica naturala Aterre scoate la iveala tot ce este mai bun din natura, stiinta si know- how-ul farmacologic greco-francez. Astfel fata, trupul si spiritul se imbina intr-o armonie totala.

Gama Aterre nu urmareste tendintele. Fiecare produs are o compozitie unica. Fiecare ser este un amestec de uleiuri naturale cu aditivi 0%. Produsele NU CONTIN 5 conservantii: parabeni, coloranti sintetici, uleiuri minerale, alcool etilic si nano particule.

"Mi-am dorit să particip activ la producerea acestor produse, pentru că am vrut să fie realizate după gustul și nevoile mele. Mi-am dorit să mă reprezinte cât mai bine!"

Ce spun clientele noastre?

Start typing and press Enter to search

Cos Cumparaturi

Niciun produs în coș.

Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro
ro_RORomanian
×