Garantia Produselor

Garantii si Termene de valabilitate

Garantii

In cazul Bunurilor vandute si livrate, certificatele de garantie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala.
Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa contact@aterrecosmetics.com. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. Orice bun pentru care se solicita garantie trebuie sa fie insotit certificatul de garantie si factura de achizitie.

Temene de valabilitate

Conform Art.16 lit.e din Legea 178/2000 (Republicata 2011) privind produsele cosmetice “Indicarea datei de durabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice a caror durabilitate minima depaseste 30 de luni. Pentru acestea mentiunile se completeaza cu indicarea perioadei, dupa deschiderea produsului cosmetic, in care poate fi folosit in siguranta de catre consumatori. Aceasta informatie va fi redata prin simbolul prevazut in anexa nr. 2, urmat de perioada de utilizare exprimata in luni si/sau ani;”

Start typing and press Enter to search

Cos Cumparaturi

Niciun produs în coș.

Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro
ro_RORomanian
×