Politica de livrare / retur

Plata și Livrarea produselor

 

Optiuni de Expediere prin Urgen Cargus :

1. Coletul dumneavostră va fi livrat în termen de 24-48 ore de la expedierea coletului din depozit. Foarte important: Sâmbăta și Duminica nu se livrează; 

2. Când coletul este expediat veți fi notificat inclusiv prin email;

3. În cazul în care agentul Cargus nu vă găsește la adresă, acesta este obligat să vă contacteze telefonic, iar în cazul în care nu puteți fi contactat(ă) coletul se va întoarce în centrul de livrare, urmând ca sistemul de livrare sa înregistreze o nouă impunere de expediere;

4. Coletul va fi păstrat 7 zile;

5. Livrările se fac doar pe teritoriul României;

6. Puteți verifica oricând statusul pachetului dumneavoastră accesând acest link ;

7. Informațiile de contact Urgent Cargus pentru zona dumneavoastră puteți găsi aici ;

  
 
Optiuni de Expediere prin Posta Romana:  
 
  1.  Coletul dumneavostră va fi livrat în termen de 2-5 zile de la expedierea coletului din depozit. Foarte important: Sâmbăta și Duminica nu se livrează; 
 
  2. Când coletul este expediat veți fi notificat inclusiv prin email;  
 
  3. Veți primi de la Poșta Română notificare pentru a ridica coletul de la sediul Poștei din localitatea dumneavoastră;
 
  4. Coletul va fi păstrat 10 zile;
 
  5. Livrările se fac doar pe teritoriul României, dar și în Europa sau oriunde în lume;
 

Produsele comercializate pe aterrecosmetics.com sunt livrate pe teritoriul României, dar și în Europa sau oriunde în lume cu suportarea integrală a tuturor taxelor pentru transport de catre cumparator.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostrii. Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din importatori.

Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si nimic altceva in plus.

Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon.

Optiuni de plata

Opțiuni si costuri de plata: 
1. Plata cu card-online – 15 lei
2. Plata prin transfer bancar – 15 lei
3. Plata la livrare – ramburs – 21 lei 
 

Plata prin card bancar – online :

1. Cea mai simplă metodă, vă oferă posibilitatea de a cumpăra rapid și în deplină sigurață. Prin această metodă puteți achiziționa 7 zile din 7 si 24 ore pe zi;
 
2. Este o modalitate extrem de simplă: puteți să plătiți o singură dată și fără să salvați datele dumneavoastră. Sau vă puteți salva datele cardului pentru o achiziție viitoare. Detaliile cardului dumneavostră vor fi salvate ca informații securizate în pagina noastră de plată, iar data viitoare când faceți cumpărături, puteți selecta cu ce card doriți să achitați, fără a mai completa încă o dată detaliile de plată.
 
3. Angajații noștri nu au acces la aceste informații personale!!!
 
 
Plata prin transfer bancar :
 
1. Dacă doriți această opțiune, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail, după ce ați plasat comanda și ne indicați numele dumneavostră și numărul comenzii. Pentru a putea indentifica cât mai ușor comanda;
 
2. După ce am recepţionat comanda dumneavoastră, vă trimitem factura fiscală cu numărul de cont bancar şi detaliile necesare prin e-mail. Plata o veți efectua în avans în contul nostru bancar deschis la ING Bank România;
 
3. Tranzacția poate întârzia livrarea comenzii cu cel puțin 1-3 zile lucrătoare.
 
 
Plata la livrare – ramburs :
 
Rămâne încă una din cele mai populare metode de plată. Plătiţi produsele la livrarea prin agenţii companiei de curierat. 
Conform indicațiilor celor de la Urgent Cargus, pentru a preveni răspândirea vreunui virus sau a elimina contactul de durată cu agentul de distribuție, vă recomandăm să efectuați plata prin una din celelalte două metode. Compania EPIRUS COSMETICS SRL lucrează cu una din cele mai importante bănci din Romania și din lume, ING Bank, fiind printre primele 10 bănci din lume. Acest lucru oferă o siguranță foarte mare prin oricare metodă de plată ați alege: fie prin plata cu card-online, fie prin transfer bancar. 

Returnarea produselor

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe aterrecosmetics.com in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor.

Returnarea produselor se poate face exclusiv de pe teritoriul Romaniei.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email sau fax prin care renuntati la produs.

Renuntarea la produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de www.aterrecosmetics.com. Produsul se va trimite printr-o firma de courierat rapid pe care clientul o va alege, la adresa indicata de reprezentantul aterrecosmetics.com.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe aterrecosmetics.com.

Inchide

Aterre Cosmetics

Natural este adevaratul lux!

Inchide

Sign in

Inchide

Cos (0)

Cart is empty No products in the cart.

Aterre Cosmetics

Natural este adevaratul lux!Moneda


ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână